NL EN
TORIEL: bekend over de hele wereld
TORIEL is opgericht in 1995 en wordt geleid door medewerkers met een 20-jarige ervaring in de kleefstoffenbranche. Miljoenen decorateurs, in binnen- en buitenland gebruiken TORIEL produkten voor het verlijmen van hun wandbekleding. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze er niet van bewust,dat ze met TORIEL produkten werken, omdat TORIEL over het algemeen onder de naam van grote wandbekledings fabrieken en handelaren produkten op de markt brengt. Meer dan 80 procent van deze lijmen gaan naar het buitenland.Nieuwe behangsoorten verschijnen regelmatig op de markt. TORIEL volgt deze trends nauwkeurig en levert wandbekledingslijm, lamineerlijm en kant en klare pasta's op maat voor alle types wandbekleding.

TORIEL doet meer dan dat. TORIEL levert ook een grote verscheidenheid aan industriŰle kleefstoffen,met een veel groter gebied van toepassingen dan de wandbekledingsindustrie alleen. De bestaande produkten van TORIEL zijn water oplosbare en op water gebaseerde lijmen, die onder de naam van TORIEL hun kwaliteit bewezen hebben.
Daarnaast produceren wij verf en coating al naar gelang de wensen van onze afnemers.

TORIEL is tevens ingericht om loonwerk te verrichten zoals; mengen en afvullen van diverse soorten grondstoffen in poeder- of vloeibare vorm, afzeven van bijvoorbeeld zetmeel in drie frakties, etc. Neem gerust eens kontakt op voor een specifieke opdracht waarvan u misschien niet verwacht dat dat bij de aktiviteiten van TORIEL hoort.
Toriel bv, Kayersdijk 37, 7332 AH Apeldoorn, Tel: +31 - (0)55 5211544